Du har hamnat rätt!

Visst är det skönt när man hamnar på rätt plats, vid rätt tidpunkt?

För många känns det som att de har provat allt utan att de har några faktiska resultat att visa upp, lite som om ingen förändring har skett.Om du vill ha bestående förändringar i ditt liv, kanske bli av med en ovana eller en fobi,  eller bryta negativa tankemönster som inte gagnar dig så har du hamnat helt rätt.

Det är aldrig fel att vilja uppgradera sig själv till en 2.0-version.

En person som når de mål som personen har satt upp med hjälp av de livsstrategier som fungerar bäst utifrån just den individen. Någon som slipper höra de där inre, kritiska rösterna, och som vågar ta sig fram mot en ännu bättre version av livet. Visst låter det bra? Kan du se dig själv där du egentligen vill vara? Det bästa av allt är att det är fullt möjligt, krävs ingen fysisk ansträngning och förändringar märks snabbt, vilket gör att du får mer tid över till andra saker i livet.

Hos Hypnosar  så används hypnos samt NLP (Neurolingvistisk Programmering) som redskap för att hjälpa dig till det som du vill uppnå.

Du kan byta ut gamla tankemönster gentemot nya som ger dig fler fördelar. 

Du kommer att bli förvånad över hur snabbt ditt liv kan förändras till det bättre och hur fort det kan gå att bli av med t.ex en fobi man har burit på i evigheter!

Jag förstår att allt detta kan göra dig nyfiken, och väcka en del frågor. Du är alltid välkommen att kontakta mig så återkommer jag så snabbt som möjligt.

Just nu..

..så har jag släppt ett 14-dagars program för bättre självkännedom på engelska.
"Come on Tiger, Lets go!" som programmet kallas kommer snart även att komma ut på svenska.

I 14 dagar så får du tillgång till en video med en kort, praktisk, övning att genomföra. Varje övning tar cirka 10-25 minuter att utföra. Programmet i sig är designat för att fungera på smidigaste sättet för människor med många bollar i luften som har svårt att avsätta en specifik tid på dagen utan hellre vill kunna göra saker för sig själva när tiden finns.

Givetvis så finns det en grupp på facebook för diskussioner, lite bonus-material osv.. Det finns alltså inte så mycket att tveka över här..

Om du är intresserad av att testa på detta så skicka ett mail till mig så styr vi upp det.