Du har hamnat rätt!

Visst är det skönt när man hamnar på rätt plats, vid rätt tidpunkt?

För många känns det som att de har provat allt utan att de har några faktiska resultat att visa upp, lite som om ingen förändring har skett.Om du vill ha bestående förändringar i ditt liv, kanske bli av med en ovana eller en fobi,  eller bryta negativa tankemönster som inte gagnar dig så har du hamnat helt rätt.

Det är aldrig fel att vilja uppgradera sig själv till en 2.0-version.

En person som når de mål som personen har satt upp med hjälp av de livsstrategier som fungerar bäst utifrån just den individen. Någon som slipper höra de där inre, kritiska rösterna, och som vågar ta sig fram mot en ännu bättre version av livet. Visst låter det bra? Kan du se dig själv där du egentligen vill vara? Det bästa av allt är att det är fullt möjligt, krävs ingen fysisk ansträngning och förändringar märks snabbt, vilket gör att du får mer tid över till andra saker i livet.

Hos Hypnosar  så används hypnos samt NLP (Neurolingvistisk Programmering) som redskap för att hjälpa dig till det som du vill uppnå.

Du kan byta ut gamla tankemönster gentemot nya som ger dig fler fördelar. 

Du kommer att bli förvånad över hur snabbt ditt liv kan förändras till det bättre och hur fort det kan gå att bli av med t.ex en fobi man har burit på i evigheter!

Jag förstår att allt detta kan göra dig nyfiken, och väcka en del frågor. Du är alltid välkommen att kontakta mig så återkommer jag så snabbt som möjligt.

Just nu kan Du boka;Upptäckts-session

Den här sessionen är GRATIS! Vi samtalar om vad du vill uppnå och hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Du får svar på eventuella frågor du har och inte förrän efter detta första, inledande, samtal så behöver du besluta om det känns rätt för dig! 


Terapisamtal; 


Med hjälp av metoder från bl.a NLP (Neurolingvistisk programmering) och olika coaching-strategier så är fokus här att ta dig dit du önskar.

NLP är ett snabbt och effektivt verktyg, hur trevlig du än må vara så vill jag att du uppnår de mål som du önskar så snabbt som möjligt. Vi kan inrikta oss på fobier, oönskade beteenden, bryta negativa tankemönster -inget är omöjligt, det är vad du önskar som avgör fokus. 

Hypnos;

Om vi, under vårt inledande samtal, kommer fram till att en enskild hypnos-session är det som passar just Dig bäst så kan du vara säker på att här vara i absolut trygga händer. 

Hypnos är en form av djupare avslappning där vårt undermedvetna svarar bättre på de suggestioner som hypnotisören ger. Innehållet i en hypnos avgörs av vad klienten känner att hen vill förändra , något som vi givetvis redan innan sessionen är helt överens om. 

Jag utför inte hypnos på barn och  förbehåller mig rätten att tacka nej till uppdrag där jag bedömer att jag inte kan hjälpa en klient och även vid de tillfällen där jag inte anser mig kunna anta ett uppdrag av etiska orsaker.

Hypnos kan ske både vid personligt möte och online via videosamtal.